V sredo, 24. aprila, smo na Prešernovi 10 v Celju, v naši prvi izven -jubljanski poslovalnici, odprli vrata. Ne samo to. Pritrdili smo zadnje vijake, namestili žarnice in napise, preverili delovanje pipe za pivo in seveda slavnostno prerezali rdeč trak na vhodnih vratih.
Ulični koncert - Celje
Fatboy Slim
To je burger, ki je pokopal samega kralja. S to razliko, da mu je Elvis dodal še banano. Zakaj smo izpustili banano? Ne bi šli v detajle… No, naš je res epski. Nenavadna kombinacija sočne 100% govedine, arašidov in slanine je zadetek v polno. Ko ga boste jedli, vam bo šla po glavi Can’t Help Falling In Love, ko ga boste pokončali, pa vam zna odmevati Always On My Mind.
Naslednja postaja: Celje
Celje, mi prihajamo! V bistvu smo že tam! Na Prešernovi 10 že nekaj mesecev prenavljamo in sestavljamo. Po dobrih šestih letih uspešnega delovanja na treh lokacijah v prestolnici je bil skrajni čas, da Hood Burger duh zaživi še izven ljubljanske kotline. Iskali smo urbano okolje, kjer ne manjka odprtih ljudi, ki vedo, kaj je dobra hrana.
Billy Bob Bacon
V ring se vrača BALBO
Go Vegi!
Drži, da so bili vegetarijanci in vegani vsa ta leta pri nas precej prikrajšani. Uradne vegetarijanske ponudbe doslej sploh nismo imeli oziroma ni dosegala omembe vredne ravni, priznamo. Z nekaj improvizacije smo sicer nasitili tudi vegetarijanca, a se pri tem zatekali k zasilnim izhodom in se v resnici nismo imeli s čim zares pohvalit. Do sedaj!
John Goat
Kozji sir je vsekakor adut tega burgerja ampak to še zdaleč ni vse. Naša klasična kombinacija polpeta iz 100% slovenske pašne govedine in krompirjeve bombetke, je dobila zanimivo družbo. To je chutney iz gorčičnih semen, jabolk in brusnic. A pomembne niso samo njegove sestavine, temveč tudi premišljen način priprave.



