Naslednja postaja: Celje

Celje, mi prihajamo!

V bistvu smo že tam! Na Prešernovi 10 že nekaj mesecev prenavljamo in sestavljamo. Po dobrih šestih letih uspešnega delovanja na treh lokacijah v prestolnici je bil skrajni čas, da Hood Burger duh zaživi še izven ljubljanske kotline. Iskali smo urbano okolje, kjer ne manjka odprtih ljudi, ki vedo, kaj je dobra hrana. Celje velja za mesto z bogato kulinarično tradicijo in prav to je bil eden izmed glavnih razlogov, da smo se odločili tu odpreti prvo izvenljubljansko postojanko. Zavedamo se, da vstopamo na povsem nov teritorij, a cilj ostaja enak: dvigniti nivo ulične kulinarike in obogatiti mestno jedro.

Poznavalci odlične kulinarike vedo, da dobrega burgerja ni brez dobrih sestavin. Kulinarični poznavalci zahtevajo vrhunske sestavine in harmonične okuse. Teh v Hoodu ne manjka. Še vedno stavimo na vrhunske domače sestavine, glavno zvezdo burgerja, 100% pašno govedino (ki je vsak dan sveže mleta), in jo spečemo s tehniko na stisk (smashing), ter naš domač Hood krompirček (100% slovenski), ki ga, za razliko od večine slovenskih gostinskih ponudnikov, pripravljamo sami in iz nule.

DSC_0158.jpg

Celjski meni se bo daljšal postopoma, a že v samem začetku stavimo na naše paradne konje. Ljubitelje pravih ameriških okusov bosta pričakala Hood Classic in Jake’n’Jay, za tiste z bolj finimi brbončicami bo tu Le Brie, prave gurmane pa bo zagotovo zamikal Hood Steak Sandwich. Poskrbljeno bo tudi za vegetarijance. Lahko boste izbrali  “Go Vegi” ali  “Go vegan” opcijo, kar pomeni, da lahko v kateremkoli burgerju iz menija meso zamenjate za vegi polpet, ki je prav tako plod našega lastnega kulinaričnega ustvarjanja.

Da meni ne bo vedno enak, boste tudi v Celju lahko okušali naše super zvezdnike, “Special Edition” burgerje, ki so navdih različnih kulinaričnih zgodb preslikane v burger. Premišljene recepte za “special edition" burgerje ponavadi navdihujejo svetovne kulinarične destinacije, zanimive sestavine, filmi, chefi ali pa prazniki, za katere je značilna dotična jed.

hood koncert.jpeg

V toplejših mesecih pa bo poskrbljeno tudi za ljubitelje ulične glasbe. Ker verjamemo, da se življenje dogaja na ulici, tudi pred našo poslovalnico v Celju načrtujemo serijo koncertov v dobri družbi, z burgerjem v eni in pivom v drugi roki.

To pomlad boste imeli še dodaten razlog priti v center mesta na Prešernovo 10, kjer se boste lahko družili ob vrhunskih burgerjih, hladni pijači in seveda dobri družbi ter okusili “street life” po naše. Veselimo se, da bomo vnesli svoj delček v mozaik kulturnega dogajanja v celjskem mestnem središču.

Poleg odličnih burgerjev in pestrega dogajanja, pa odpiramo tudi 7 - 8 novih delovnih mest. In kdaj odpiramo vrata? Zaenkrat lahko povemo samo to, da aprila.

Če vas res zanima kdaj točno, pa se le prijavite na naše novice. Takoj, ko bomo imeli točen datum, vas obvestimo!