Street Life: The Cock Tails

cover-facebook-event.png
IMG_0368.JPG
cock.jpg
cock3.jpg

Ste si že odpočili od zadnje ulične zabave s Cherry Wine na Nazorjevi? Ste končno nazaj z dopusta in ne veste kaj bi sami s sabo?
V sredo, 22. Avgusta pripravljamo še eno poletno urbano druženje!

Dolge in vroče noči, ledeno mrzla pijača, šef na dopustu in obisk najboljšega prijatelja iz tujine… Vseh teh izgovorov kmalu ne boste imeli več na razpolago, ko si boste poželeli brezskrbnega uličnega druženja v mestu… Pa čeprav vročini ni videti konca, se sezona natikačev in kratkih oblek izteka in res bi bilo škoda ostati doma!

V goste smo tokrat povabili skupino fantov, ki imajo precej raznoliko glasbeno žanrsko preteklost. Fantje, ki prihajajo iz Radencev so svoje glasbeno ustvarjanje poimenovali “funkin' roll”.
Skupno besedo so našli v funku, bluesu, popu in rock'n'roll glasbi, ki je zaradi časovnega razpona med mlajšimi generaciji šla bolj kot ne v pozabo. Svoje bogato glasbeno znanje so uporabili pri aranžiranju hitov, ki jih bomo slišali v unikatni, njihovi preobleki.

Pričakujte unikaten glas in karizmo, dodelane kitarske solaže, utečeno bobnarsko ritem mašino, vragolije na ustni harmoniki, ter saksofon, ki zatrese hlače. The Cock Tails so Tomi Brus na vokalu, Staš Sukič na kitari, Aleš Mir na bobnih in Luka Škrilecna basu. Sicer štiri članska zasedba na Nazorjevo prihaja okrepljena za dodatna dva. To sta multiinstrumentalist Valter Klemenčič in Mihael Györek na saxofonu.

Fantje pravijo, da v njihovi publiki nihče ne ostane ravnodušen, obljubljajo celo, da boste z njimi zaplesali in zapeli...

Jim bo uspelo? Pridite in preverimo skupaj! :)


KDAJ?
V sredo 22.8. Ob 19:30

KJE?
Nazorjeva ulica

KDO?
The Cock Tails