Street Life: Marina Martensson

FBevent-cover-MARTINA.png

Letošnje poletje smo plesali že ob zvokih rock’n’rolla, funka, disca, soula… Tokrat za vas pripravljamo nekaj povsem drugačnega. Odločili smo se, da se v boj z jesenskim bluzom podamo z jazzovsko, blues in soul obarvano glasbeno poslastico.

Na Nazorjevo prihaja akustični trio Marine Martensson!

Marina by Polona Kumelj-.jpg

Kdaj: 12.9. @19:30

Kje: Nazorjeva Ulica, Ljubljana

Marina je slovensko javnost nase opozorila v eni izmed oddaj iskalcev talentov. Zapomnili smo si jo po simpatičnih pegah, velikem volumnu in posebnim glasom. Stranski učinek njenega petja je kurja koža, zelo verjetno pa je tudi, da vas bodo zasrbele pete...

Marina by Luka Kase_.jpg
Marina by Luka Kase.jpg

Marinin prvi adut je zagotovo njen vokal, s katerim ob spremljavi bobna, basa in električne kitare, na svoj unikaten način podaja besedila in pripoveduje zgodbe. Švedinja, katere korenine segajo vse tja do Izole, je v preteklosti svojo glasbo že izdala v rodni Švedski in zanimivo, tudi na Japonskem. Od leta 2013 pa živi in ustvarja pri nas. Ne gre samo za izjemno vokalistko, temveč tudi avtorico čustvenih pripovedi, ki jih preliva v različne glasbene žanre. Marina je praktično odrasla v jazz klubu (ta je bil v lasti njenih staršev), svojo glasbo pa je začela ustvarjati že pri 11h, ko je za seboj imela tudi že svoj prvi nastop. Kasneje je glasbo ustvarjala s profesionalnimi glasbeniki širom Švedske ter se uspešno udeleževala različnih glasbenih tekmovanj.

Njeni koncerti so mešanica avtorskih skladb in zanimivih priredb znanih hitov, ki jih boste v njeni preobleki stežka prepoznali. Svoj repertoar nam bo v svoji edinstveni interpretaciji predstavila ob boku Mihe Korena na basu, Davida Morgana na bobnih in Mihe Koretiča na električni kitari.

Obetamo si čaroben in intimen večer v centru mesta, ki ga bomo, kot ponavadi, obogatili še z dobro kulinariko in prijetno družbo!
 


Pomahajmo poletju dokončno v slovo in zaplešimo na ulici!