V ring se vrača BALBO

Ding, ding, ding!

Spoštovane dame in cenjeni gospodje v ring se vrača BALBO!

Legenda pravi, da je Balbo, nekoč znan kot Rocky Balboa, svoje ime spremenil po dolgem mailu, polnem zapletenih angleških besed, ki ga je prejel s strani pravnikov MGM-a. Težko se je poslovil od svojega imena, ki mu nesporno paše in ga najbolj odraža, a pravila so za vse enaka. Vseeno Balbotov karakter, (baje je Italo-Švicar z nekaj žlahte v Urugvaju in živi v ZDA) ostaja isti: neustrašen in močan. Balbo je »proteinski direkt«, ki knockoutira še kako težkega nasprotnika. Balbo je tiste vrste burger, na katerega še dolgo misliš...

balbo-1.jpg

V našo krompirjevo bombico damo našo 100% slovensko pašno govedino potem pa dodamo na maslu pečene marinirane šampinjone in popraženo čebulo. Za maksimalen »žmoht« pa mu povrh vsega dodamo še zajetno dozo Švicarskega Raclette sira. Yodeli yiii huuu!

Bomba, vam pravimo!

Screen Shot 2019-02-14 at 16.35.39.png

Težko je reči, kaj v tem burgerju je, poleg naše goveje polpete bolj vznemerljivo. Kombinacija stopljenega Raclette sira, ki se vleče po krompirjevi bombetki in na maslu popečeni marinirani šampinjoni so razred zase, a tudi skromne popražene čebule ne gre zanemariti. Konec koncev brez nje Balbo ne bi bil The Balbo.

The Balbo je na naš meni prišel ob najboljšem času. V teh skoraj zimskih temperaturah paše kaj bolj šampijonskega, sploh ker je do poletja še več kot 100 dni.

Si upaš? Balbo te čaka od srede, 20.2. do nedelje, 3.3. v vseh naših poslovalnicah.

In ne pozabi! Lahko se odločiš tudi za njegovo vegi različico. Zelenjavni polpet v družbi sira in gob se sliši precej mikavno...