Street Life: Johnny Cash Tribute

eventpage-facebook-johhny-cash.png
IMG_4130.JPG
Screen Shot 2018-09-19 at 19.45.30.png
IMG_4113.JPG
Screen Shot 2018-09-19 at 19.52.03.png

Če ste slučajno ravno nameravali v kanto zabrisati vaše lakaste čevlje iz mature, raje počakajte še kakšen dan... Naslednjo sredo vam bodo prišli še kako prav - 26.9. namreč prihajajo Johnny Cash Tribute iz Zagreba!
 

KDAJ: 26.9. @19:00

KJE: VIČ, LJUBLJANA

Johnny Cash je legenda. Njegova glasba živi še dolgo po tem, ko se je v večnosti pridružil svoji June. Za to se lahko zahvalimo tudi tribute bandom, ki skrbijo, da ne pozabimo na to, kako velik umetnik je bil. Enega izmed njih, pravzaprav najbolj prepoznavnega v naši širši okolici, bomo prihodnjič gostili na Viču.

Fantje so se prvič združili pred desetimi leti, ravno na 5. obletnico Cashove smrti. Damir Dimić na vokalu in kitari (B & The Bops, D. D. Kid Combo), Miroslav Bertol na kontrabasu (Johnny & His Rockin' Tunes) in Vibor Vlainic na električni kitari. (Pistolrays), v tej postavi že desetletje preigravajo večne uspešnice moža v črnem. Na repertoarju tako ne bi smelo manjkati hitov kot so I Walk The Line, A Boy Named Sue, Ring Of Fire, Jackson, Folsom Prison Blues, Cry, Cry, Cry in drugih. V postavi, ki je enaka Cashovi The Tennessee Two, so slovensko občinstvo že zabavali, tokrat bodo pri nas nastopili že tretjič.

V zlato dobo rock’n’roll-a nas bo pospremil DJ Martin13, ki bo pred, med in po koncertu na gramofonih zavrtel delček svoje bogate zbirke gramofonskih plošč. Ogrevali se bomo ob ritmih rockabillyja, rhythm 'n' bluesa, garage rocka, soula in podobnih žanrih.

Muzika v živo, Hood Burger in pivo! Yeah!