Ko smo ga leta 2017 prvič predstavili, je bil za mnoge preveč čudaški, da bi se z njim usedli, a priljubljenost mu je iz leta v leto rastla in danes spada med najbolj pričakovane ter priljubljene specialce! The Wurstmeister je poklon pivu, jeseni in pivski klobasi! Samo od 8. do 18. oktobra v vseh poslovalnicah!
Iz dežele pamp in gavčev, tanga in nogometnih genijev, prihaja v goste De la Boca steak sandwich. Podolgovata štručka, uležano goveje in stegno, v pomarančah okisana čebul’ca, nariban mladi sir in za konec še naša doma narejena salsa Chimichurri.
Kuba je znana po počasi pečeni svinjini, ki jo najprej 24 ur mariniramo, nato pa jo damo v pečico na 140 °C za 5 ur. Dodamo italijanski kuhan pršut, kisle kumarice, gorčico in cheddar sir, vse skupaj pa zavijemo v našo podolgovato štručko, popečeno in z maslom namazano. Za piko na i sendvič pokapljamo še s svežo omako iz mete, pomaranče in limone. Kruh je z obeh strani popečen, da fino zahrusta.
Ugasnil je svojega osem valjnika, odprl vrata, izstopil in s podplatom svojih škornjev ugasnil čik. Na tabli ob cesti prebere “bienvenidos a Tijuana”.
Poustvarili smo klasiko iz 50-ih let prejšnjega stoletja, ko so surferji in burgerji začeli svoj zmagoviti pohod po ZDA. Krompirjeva bombetka, sledi sloj ketchupa, nato nanos gorčice, dvojni polpet, dvojni cheddar sir, rezina ali dve bele čebulice in nekaj rezin okisanih kumaric, ki lepo zaokrožijo celoto.
Odpuljen, eksotičen, dodelan. Hood Kahuna odpira vrata v nov svet. Sladko-kisli ananas s svojo sočno teksturo povzdigne zapečeno govedino na novo stopničko, rahlo pekoči jalapeñosi in omaka Hot Sun pa poskrbijo za kanček ostrine.
The Pope burger - naš najnovejši special edition z gorgonzolo in ranch omako je tu! Samo do 7. do 17. maja v vseh Hood Burger poslovalnicah (Nazorjeva, Vič, Šiška in BTC).
Oh, What a Beautiful Mornin', saj v Hooda prihaja Oklahoma onion burger. Samo od 16. do 26 aprila v vseh poslovalnicah.
Vrača se ljubljenec občinstva - Fatboy Slim oz. debeli suhi fant! Nenavadna kombinacija sočne 100 % slovenske govedine, slanine in arašidov je zadetek v polno.
Zime še ni konec, tu je alpinist Kliffhanger - burger s prekajeno šunko, sirom brie in krompirjevim polpetom. Od 5. do 15. marca.
