Fatboy Slim

Fatboy Slim

Debeli suhi fant je nazaj!

To je burger, ki je pokopal samega kralja. S to razliko, da mu je Elvis dodal še banano. Zakaj smo izpustili banano? Ne bi šli v detajle…
No, naš je res epski. Nenavadna kombinacija sočne 100% govedine, arašidov in slanine je zadetek v polno. Ko ga boste jedli, vam bo šla po glavi Can’t Help Falling In Love, ko ga boste pokončali, pa vam zna odmevati Always On My Mind.

FATBOY-1.jpg

Burger, ki že ob pogledu na sestavine marsikomu dvigne obrv, se vrača v vsem svojem sijaju. Fatboy Slim ni takšen kot drugi. Osnova je sicer ista, prelomna pa je omaka, ki jo pripravimo iz Rok's Peanut Butter, majoneze in cvetličnega medu. Govedina se, kot pri classicu, druži s starim znancem čedarjem, dodamo pa ji še tri rezine hrustljave kraške pancete. Za piko na i smo Fatboy Slimu dodali še par, v tem primeru obveznih, hrustljavih kumaric.

Poznavalci plesa okusov so nanj komaj čakali, ne dvomimo pa, da se boste v njega zaljubili tudi tisti, ki ga boste ujeli med 17. in 30. aprilom. Predno zagrizete vanj, pa ne pozabite ogreti bokov, ki jih bo razmetalo ob kulinaričnem vrhuncu te pomladi.

FATBOY-3.jpg

Fatboy Slim je Now Or Never. Right Here, Right Now. Samo med 17. in 30. aprilom v vseh Hood Burger postojankah - Vič, BTC in Nazorjeva.