The Duke 2

Kolkor kapljic tolko let dragi prijatelji, bog nam daj na svet živet. Živijo oj živijo!

Od 7. do 11. novembra martinujemo v vseh HOOD burger poslovalnicah.

20181029-850_6103.jpg

MARTINOVO V BURGERJU

Eno leto je minilo in mošt spet se bo spremenil v vino! Martinova pojedina pa v burger! 
Med sredo, 7. in nedeljo, 11. novembrom imamo v Hood Burger-ju ponovno dober izgovor, da uživamo v novi dimenziji ulične kulinarike in v dobri družbi nazdravimo s kozarcem rdečega (lahko pa tudi belega)!

Tudi letos pripravljamo burger, v katerem se bodo srečali značilni okusi tradicionalnega praznovanja, ki pa smo jih letos pošteno zasukali po svoje. Zdaj nas pa že poznate, kajne? ;) 

Legenda o Svetem Martinu pravi, da je bil ta dobrodušen in nesebičen. Točno takšen je tudi The Duke 2, dober in velikodušen! Gre za izboljšano verzijo lanskega The Duke, ki ga bogatijo razkošne sestavine in skrbno izbrani dodatki. V krompirjevi bombici boste našli glavno zvezdo burgerja - počasi pečena cufana račka, ki ji družbo dela gorčica v zrnih, prava mera brusnične marmelade, ter kanček črnega tartufa z medom. Vse skupaj pa odlično zaključita še rukola in švicarski sir Gruyere.

Zdaj veste od kod ime The Duke (Vojvoda)? Ker je narejen za tiste z izbranim okusom!

20181029-850_6117.jpg

Ko mošt postane vino in račka pristane v burgerju

Kot se za martinovo spodobi, bo zraven burgerja najlepše stekel kozarček Merlota iz kleti Goriških Brd ali pa kozarec Rebule, če imate raje belo vino. Pa domač krompirček za piknit, se ve.

Ne pozabi: od 7. do 11. novembra martinujemo v vseh lokacijah Hood Burger!

Živijo, oj, živijo!

20181029-850_6107.jpg