Street Life: Cherry Wine

Screen Shot 2018-07-12 at 12.01.37.png

Komaj smo se odpočili od rajanja na Nazorjevi z Josip Brass bandom, pa se že obeta nov žur… Brez skrbi, mamo to!

cherry.jpg

Na Nazorjevo ulico v centru Ljubljane prihaja zasedba Cherry Wine!

cherry4.jpg

Prejšnjič sta se sodelovanje z ekipo Taman Organic in premik odra nekaj deset metrov višje po Nazorjevi izkazala za odlično potezo in verjamemo, da tokrat ne bo prav nič drugače. Od vas pričakujemo le to, da si na koledarju zacahnete sredo, 18. julij in temeljito ponovite diskografijo legendarne Amy Winehouse.

cherry7.jpg

KDAJ?

cherry2.jpg

V sredo 18.7. Ob 19:30

KJE?

Nazorjeva ulica

KDO?

Nostalgični in Soulfoul Chery Wine

Osem članski orkester Cherry Wine svoje glasbeno popotovanje v celoti posveča glasbi legendarne Amy Winehouse, ki jo štejemo med kultne osebnosti, ki so tragično preminuli mnogo prekmalu, v svojem 27. letu starosti.

In kako zvenijo Cherry Wine? Njihov zvok je poln in prodoren, hkrati pa ušesom prijazen in intimen, aranžmaji pihalne sekcije pa še dodatno razširijo že tako dobro zvočno sliko. Namen skupine Cherry Wine ni posnemati legendarno pevko v vseh njenih »porednostih«, ampak priklicati najboljše od nje – njeno nesmrtno glasbeno zapuščino.

Kdo ne pozna legendarnih komadov kot so Rehab, Back to black in Valerie? Če vam ob soul glasbi z mešanico jazza in ščepcem dobrega starega rhythm & bluesa zaigra srce, potem se morate tako ali drugače naslednji četrtek zvečer znajti na Nazorjevi. Cherry Wine bodo poskrbeli za kanček nostalgije, v srce segajoča besedila in čustveno interpretacijo le teh.

cherry5.jpg
cherry8.jpg

Glavna vokalistka zasedbe je Maja Predatoria, pomagata pa ji  Matjaž Ugovšek Ugo, ki igra tudi električni kitaro ter Rok Šinkovec, klaviaturist zasedbe. Na basu bomo slišali Roka Škrlja, po bobnih bo tolkel Gašper Peršl, brass sekcijo pa bodo zastopali Branko Mrak na pozavni, Davor Loštrek na saksofonu in Jernej Gantar na trobenti.

Za pijačo in dobro hrano bo poskrbljeno. Prvič boste lahko preizkusili tudi našo novost - Chick in a Box! Zaenkrat bo na voljo samo v Centru, v njem pa boste našli dve izkoščičeni piščančji bedri in štiri Hood-e Nagce. Za vsakega nekaj torej! Idealen je za take-away, njegovo uživanje pa je najlepše v dvoje.
 






Ste razpoloženi še za eno ulično zabavo, kjer boki migajo sami od sebe? Mi smo.

Se vidimo v centru!