Hoodtoberfest, Hüdo!

hoodtoberfest-cover-website.png
Hoodtober_1200_08.jpg
Hoodtober_1200_13.jpg
Hoodtober_1200_05.jpg
Hoodtober_1200_10.jpg
Hoodtober_1200_04.jpg

Ein Prosit, Ein prosit!

Hood Burger te vabi že na drugo edicijo Hoodtoberfesta, ki bo prisotna na vseh naših lokacijah od srede 3. oktobra do nedelje 7. oktobra! Fantastisch!


Zakaj bi pitje piva zdaj prepustili Bavarcem, če pa smo pridno trenirali celo poletje? Naj imajo oni svoj Oktoberfest, mi imamo zato Hoodtoberfest! Ha!

Namesto, da bi žalovali za poletjem, bomo med 3. in 7. Oktobrom v vseh naših poslovalnicah poskrbeli za to, da bo dišalo po pivskih klobasah, prestah in pivu! Hoodtoberfest je naš uvod v hladno, a pisano jesensko obdobje in je praznovanje, kjer častimo enega največjih izumov v zgodovini človeštva - pivo!
Poskrbeli bomo za prav vse elemente originalnega Oktoberfesta, brez slabe vesti bomo izpustili le glasbeni del… Saj se strinjamo, a ne? :)  


Pivo, ki mu zares bomo težko prišli do dna, bomo popivnali z bavarskimi prestami, za lakoto pa bomo poskrbeli z glavno zvezdo Hoodtoberfesta - Der Würstmeister burgerjem! Gre za kulinarično specialiteto, ki smo jo posebej za ta dogodek razvili že za lanski Hoodtoberfest, sestavljena pa je iz naše krompirjeve bombetke (premazane s čisto pravo nemško gorčico z jabki), polpeta 100% slovenske pašne govedine, na njej je stopljen kremni emmental, vmes pa smo našli prostor še za doma narejeno nemško zelje, ki ga popečemo v pečici z maslom in gorčičnimi semeni. Kot pa se za Hoodtoberfest spodobi, smo v burger dodali še čisto pravo nemško pivsko klobaso (weisswurst). Najprej pokuhano in nato še popečeno. Wunderbar, Jaa!


Za popolno Hoodtoberfestično izkušnjo boste na naši pipi lahko naročili tudi Hüdo Süperco (1L) klasičnega lagerja naše mestne pivovarne ali pa paleale iz Bevogovega soda v special edition Hoodtoberfest pivskem kriglu, s katerim boste zraven dobili tudi čisto pravo bavarsko presto. Fantastisch? Fantastisch!


O’zapft is! Prost!



Special Hoodtoberfest Menu

1. Hüda Süperca (1L piva, bavarska presta, krigla za domov)

2. Der Würstmeister burger

3. Süperca Refill (ponovno polnjenje krigla)

4. Bavarska Presta

PS: Povej naprej in se vidimo od 3. -7. oktobra!