Naslednja postaja: Celje

Celje, mi prihajamo! V bistvu smo že tam! Na Prešernovi 10 že nekaj mesecev prenavljamo in sestavljamo. Po dobrih šestih letih uspešnega delovanja na treh lokacijah v prestolnici je bil skrajni čas, da Hood Burger duh zaživi še izven ljubljanske kotline. Iskali smo urbano okolje, kjer ne manjka odprtih ljudi, ki vedo, kaj je dobra hrana.

V ring se vrača BALBO

Legenda pravi, da je Balbo, nekoč znan kot Rocky Balboa, svoje ime spremenil po dolgem mailu, polnem zapletenih angleških besed, ki ga je prejel s strani pravnikov MGM-a. Težko se je poslovil od svojega imena, ki mu nesporno paše in ga najbolj odraža, a pravila so za vse enaka.

Go Vegi!

Drži, da so bili vegetarijanci in vegani vsa ta leta pri nas precej prikrajšani. Uradne vegetarijanske ponudbe doslej sploh nismo imeli oziroma ni dosegala omembe vredne ravni, priznamo. Z nekaj improvizacije smo sicer nasitili tudi vegetarijanca, a se pri tem zatekali k zasilnim izhodom in se v resnici nismo imeli s čim zares pohvalit. Do sedaj!


John Goat

Kozji sir je vsekakor adut tega burgerja ampak to še zdaleč ni vse. Naša klasična kombinacija polpeta iz 100% slovenske pašne govedine in krompirjeve bombetke, je dobila zanimivo družbo. To je chutney iz gorčičnih semen, jabolk in brusnic. A pomembne niso samo njegove sestavine, temveč tudi premišljen način priprave.

The Duke 2

Eno leto je minilo in mošt spet se bo spremenil v vino! Martinova pojedina pa v burger! 
Med sredo, 7. in nedeljo, 11. novembrom imamo v Hood Burger-ju ponovno dober izgovor, da uživamo v novi dimenziji ulične kulinarike in v dobri družbi nazdravimo s kozarcem rdečega (lahko pa tudi belega)!