Državno prvenstvo Basket 3x3 in Hood Burger

V Hood Burgerju so nam pomembne tri stvari: kulinarika, ulična kultura in dobri odnosi. Slednje še posebej razširjamo v dobrodelne aktivnosti, ki jih vsako leto pripravljamo skupaj z našimi zvestimi sledilci. Dejstvo je, da skupaj zmoremo več.

Letos smo postavili še en nov steber našim vrednotam, in to je šport. Natančneje Basket 3x3.
V Hood Burgerju smo zelo veseli in ponosni, da smo partnerji državnega prvenstva v ulični košarki 3x3. Naša ustanovitelja, Til Pleterski in Klemen Ptičak, sta se prvič, pri svojih 10 letih, spoznala prav zaradi košarke, ki sta jo skupaj trenirala pri KK Olimpija. Tam sta prevzela vrednote, kot je telesna dejavnost in, najpomembnejše, timski duh. To so vrednote, ki sta jih prenesla tudi v Hood Burger, kjer jih zelo močno podpiramo.

Svet se spreminja in z njim tudi naše vsakodnevne navade. Tehnologija nas je spremenila do te mere, da je danes veliko bolj pomembno biti aktiven na spletnih družbenih omrežjih, prave odnose zanemarjamo in svet v katerem živimo pa nas vse bolj frustrira. Bolj, ko smo odvisni od tehnologije, bolj so prazna naša igrišča pred šolami in stanovanjskimi naselji.

V Hood Burgerju želimo ta problem vsaj malo ozavestiti in pomagati, da se šport vrne na ulice, navdušiti tudi najmlajše ter njihove starše in promovirati, da je šport pomembna vrednota za razvoj.

S tem namenom smo postali partner letošnjega državnega prvenstva v Basket 3x3, ki je potekal po celi Sloveniji od meseca maja dalje in bo svoj zaključek doživel v vikendu od 16. do 18. avgusta. Skupaj z ostalimi partnerji smo prispevali finančna sredstva, da se ta turnir odvije na kar se da visokem nivoju in z tako pripomoremo k dodatni promociji uličnega športa.

ZA OBNOVO MESTNIH IGRIŠČ

Tekmovanja so se dogajala v Ajdovščini, Novem Mestu, Ptuju, Velenju in Ljubljani. Naše sodelovanje smo podprli tudi s kolesom sreče, ki smo ga postavili na vsa omenjena prizorišča. Gledalci in udeleženci turnirja so lahko z nekaj sreče priigrali darilni bon, hkrati pa je vsako vrtenje kolesa sreče prineslo 3€ tamkajšnji občini za obnovo javnih igrišč.

Tako smo po 1000 € zbrali v občini Ajdovščina, Novo Mesto in Ptuj, v Velenju pa 850 €. Za Ljubljanska igrišča bomo sredstva izbirali na zaključku turnirja.

3x3_LJCH.jpg

NAGRADNA IGRA - ZADENI LEVO IN DESNO

Da boste začutili košarkarsko 3x3 mrzlico, pa smo za vas pripravili eno hudo nagradno igro. Glavna nagrada, oziroma kar 4, so par legendarnih Nike Air Force 1, katerim je Hood Burger privdih dodal grafitar, tetovator in umetnik Teo Ivančič. Kako do nje? Na vsaki od lokacij boste ob nakupu prejeli letak za nagradno igro. Vaša naloga ni težka - pravilno ga izpolnite in oddajte v škatlo s supergami.

Na vsaki od naših Hood Burger lokacij bomo izžrebali po enega zmagovalca, ki bo prejel par unikatnih najkic. Levo IN desno!

Žrebanje bo 28. avgusta, mi pa upamo, da se vidimo že prej v Ljubljani na državnem prvenstvu Basket 3x3!

DSC_0468-9.jpg
verzija-1.jpg
verzija-2.jpg
detail-1.jpg
detail-2.jpg

Pogoje o nagradni igri lahko preberete tukaj