Street Life: Samuel Blues & Miha Erič

Dobrega bluesa ni nikoli preveč!

Po zadnjem koncertu na Nazorjevi, se nam zdi, da nam vsem manjka prave glasbe in dobrih virtuozov, zato smo prav zato tokrat na Vič povabili blues duo po imenu Samuel Blues in Miha Erič.

SamoMiha.jpg

Poleg njune močne odrske prezence, bosta zagotovo prepričala tudi s prodorni ritmi slide kitare in edinstvenim reskavim glasom. Za vašo pozornost se bosta borila s tonskimi kriki suverenih, surovih, nežnih in udarnih orglic v čisto pravi blues rock maniri. Samuel in Miha veljata za najbolj izvirna in nadarjena glasbenika v vrstah slovenske Rock-Blues glasbene scene trdih ritmov. Nekaj, o čemer se je treba prepričati na lastna ušesa!

42937137_10217813305230531_7125652465516544000_o.jpg

In kdo sta Samuel in Miha?

Miha Erič je multiinstrumentalist, virtuoz na ustni harmoniki in vsestranski umetnik, ki sodeluje s številnimi glasbeniki in redno deluje v več projektih tako v Sloveniji, kot tudi v tujini, njegovega kolega vokalista, slide kitarista in vzdrževalca ritma Samuela, pa odlično opišejo naslednje besede: “Če imate radi surovo in neprekuhano glasbo, je Samuel vaš krvav zrezek. Če nebi bilo muske bi se že ubil.”

Če imate radi burgerje in hladen pir, ste pa itak zmagal!

Se vidimo v sredo, 31.7. ob 19:30 na Viču!