5 rojstni dan Hood Burger in St. Louis Band

5 rojstni dan Hood Burger in St. Louis Band

V petek, 6. oktobra bomo na Nazorjevi proslavljali 5 obletnico Hood Burgerja.

Točno pred petimi leti sta se pred Sax pubom v ljubljanskem Trnovem pojavila Til Pleterski in Klemen Ptičak, dva sveže diplomirana ekonomista. Imela sta štant, žar ploščo, vizijo in prekleto dober burger. Tako se je začela slovenska burger revolucija.

Pred Sax pubom leta 2012

Pred Sax pubom leta 2012

Tako se je začela novodobna Street food kulinarika

S Hood Burger-jem smo leta 2012 začel ustvarjati novo dobo uličnega prehranjevanja pri nas. V tem času smo iz malega štanta prešli v prikolico, iz nje naredili lokal iz ladijskega kontejnerja, odprli poslovalnico v BTC-ju in lani zavzeli še center Ljubljane, ter začeli projekt oživljanja Nazorjeve ulice. Mnogi posnemovalci so nas začeli kopirati in tako je nastal novi kulinarični trend v sloveniji. Praktično vsaka restavracija je na svoj menu dodala še burger.

05HoodBurger_foto_Mankica_KranjecK.jpg
DSC_9736.jpg

Mi smo zelo ponosni na naše dosežke, zelo smo veseli, da imamo tako dobre stranke, ki skupaj gradijo to fantastično urbano zgodbo pravtako smo ponosni na naše sodelavce, ki soustvarjajo to novodobno kulinarično kulturo na ulični način. 

st-louis.jpg

Street party

Ulica prostor, ki nas povezuje in v nas vzbuja vse občutke. Na ulici se srečujemo s prijatelji in znanci, na ulici jemo, pijemo in se zabavamo. Ulica so spomini, ulica je življenje!

Vabimo te na najbolj Hood street party letošnjega poletja, kjer nas bodo zabavali edinstveni St. Louis Band.
Beograjčani so s svojim izjemnim glasbenim šovom že ob lanski uradni otvoritvi v centru pričarali spektakularno vzdušje, zato lahko mirno rečemo, da se obeta zares dober žur.

St. Louis band velja za enega najbolj priljubljenih klubskih bendov na območju bivše YU. Zasedba se je združila leta 2008 pod glavnim vokalistom Markom Stojanovićem, sinom legendarnega Ljubiše Stojanoviča (Louisa). Repertoar benda je sestavljen iz znanih singlov odigranih v malo drugačnem aranžmaju in specifični izvedbi. Bend se poigrava z mešanjem zvokov funka, reaggeja, latina in balkan beata v pravi urbani street sceni. Videli in slišali boste mojstrske vibracije kitare, basov, bobnov, tolkal, trobent orglic…skratka vse živo!

Pridruži se nam v petek, 6. 10. pri nas v centru na Nazorjevi 4 na nepozabni zabavi in druženju ob najboljšem burgerju v mestu. 

Ne pozabi povabiti še svojih najboljših prijateljic in prijateljev.

Začnemo ob 19h, špilamo do 22h!

Street Party - Muzika v Živo, Hood Burger in Pivo!


Začnemo ob 19h, vstopnine ni!