Prvi Hoodtober fest

Prvi Hoodtober fest

Od 27. - 30. septembra

Ein Prosit, Ein prosit! Hood Burger te vabi na prvo edicijo Hoodtoberfesta, ki bo prisotna na vseh naših lokacijah od srede 27. septembra do sobote 30. Septembra! Fantastisch!

Hoodtoberfest_800x800.jpg

Ravno te dni se na bavarskem (in tudi v Stuttgartu) dogaja največji festival piva, mi pa si pridružujemo pravico, da tudi mi in vi spijemo malo več piva in pojemo kakšno klobaso! 

The Würstmeister burger v dobri družbi

The Würstmeister burger v dobri družbi

Poletja je konec. O tem se lahko prepričamo že s pogledom skozi okno. Ampak to še zdaleč ni čas za zapečkarstvo. Ravno obratno! Vročine ni več, sodelavci in prijatelji so se vrnili iz dopustov, študentje se že pripravljajo na novo študiranje, turisti še naprej škljocajo selfije, nekateri želijo postati predsedniki države, mi pa se pripravljamo na najbolj pivski vikend v mestu, Hoodtoberfest! "Naturlich!" 

Hoodtoberfest je uvod v novo bolj hladno jesensko obdobje in je praznovanje, kjer častimo enega največjih izumov v zgodovini človeštva, pivo!

Hüda Süperca

Hüda Süperca

V Hoodu smo tudi tokrat poskrbeli za to, da bomo celotno zadevo tudi kulinarično spedenal tako kot je treba! Klobase, preste, zelje, pivo…, pivo in še nekaj piva. To so jedi, ki jih povezujemo z Oktoberfestom zato se spodobi, da tudi burger naredimo v duhu Oktoberfesta!

Drage dame in gospodje, predstavljamo vam novega kulinaričnega junaka - Der Würstmaister burger. Našo krompirjevo bombetko smo premazali s čisto pravo nemško gorčico z jabki, popekli našo 100% slovensko pašno govedino in na njej stopili kremni emmental, vmes smo našli prostor še za doma narejeno nemško zelje, ki ga popečemo v pečici z maslom in gorčičnimi semeni in kot se za Hoodtober fest spodobi smo v burger dodali še čisto pravo nemško pivsko klobaso (weisswurst), najprej pokuhano in nato popečeno. Wunderbar, ni kej!

Da bo rajanje čim bolj Hoodtoberfestično boste na naši pipi lahko naročili tudi Hüdo Süperco (1L) klasičnega lagerja naše mestne pivovarne ali paleale iz Bevogovega soda v special edition Hoodtoberfest pivskem kriglu, s katerim boste zraven dobili tudi pravo bavarsko presto. Fantastisch. 

Pivce za živce

Pivce za živce

Jesen je in Hoodtober fest ima nekaj dobrega za pojest! (pa veliko za popit)

Special Hoodtoberfest Menu

1. Hüda Süperca (1L piva, bavarska presta, krigla za domov)

2. Der Würstmeister burger

3. Süperca Refill (ponovno polnjenje krigla)

4. Bavarska Presta

PS: Povej naprej in se vidimo od 27. - 30. Septembra!