El Gringo

PEKOČE NA VROČE

“Klin se s klinom zbija” - ta pregovor velja verjetno po celem svetu. V krajih, kjer je najbolj vroče, se proti vročini borijo z vročino! Pa smo si rekli, zakaj se ne bi poslužili starodavnih metod in se z vročino spopadli s pomočjo pikantnih čilijev, ki s svojo magičnostjo tako lepo naravno uravnavajo našo telesno temperaturo.

Drage muchachas y muchachos. Vročina je v deželo že zdavnaj prišla, sedaj pa prihaja še EL GRINGO. Special edition burger z zajetno dozo jalapeñosov. Ai ai ai ai ai ai...

elgringo-2.jpg

AMERIČAN V JUŽNI AMERIKI 

Gringo je v Južni Ameriki posmehljiv izraz za Američana. Stopenj gringotov je več. Največji gringo vseh gringov je tisti, ki se trudi govoriti špansko zraven pa ima izrazit ameriškim naglas. El Gringo ni daleč od te definicije. Želi si pokazati svoje latino atribute, a se že z aviona vidi, da prihaja iz ZDA. Pač, gringo. Po zasnovi je zelo podoben našemu staremu prijatelju Long John Chilli Cheese, le da smo ga tokrat zapakirali malo drugače in mu dodali nekaj žmohta z limetino majonezo. 

V krompirjevi bombici sta dva tanjša polpeta naše 100% slovenske govedine, na njem stopljeni dve rezini cheddar sira, zraven je dobra mera popečenih jalapeñosov, na žaru pečena paprika in limetina majoneza. 

elgringo-6.jpg

Na meni pride 10. in tam ostaja do 21. julija. Na voljo v vseh naših postojankah.

PS: Tisti, ki upajo, da bo vročina puhtela iz ušes, pa predlagamo da si v burger nakapljajo še nekaj pikantne omake Čili Pippa. Ai ai ai ai ai ai ai….