Street Life: Midnight Lightnin'

FB-event-MIDNIGHTLIGHTNIN.png

Dame in gospodje, poletje je že obarvalo mesto in ogrelo dolge večere. Čas je, da odpremo plesišče na Nazorjevi! V četrtek, 27.6. na našo ulico prihaja poštena porcija funky blues rocka z različnimi primesmi.

544b209f47_62053796.jpg

Ekipo, ki bo kriva za dobro glasbo, poznate. Pri nas so nastopali že pred leti v naši enoti v središču BTC. Tokrat pa v center prihajajo v nekoliko modificirani zasedbi.

Zlatko Djogič in Miha Ribarič v Elementu.jpg

Verjetno ste jih že slišali, ali pa vsaj slišali za njih. Zasedbo namreč sestavljajo člani skupine Prismojeni profesorji bluesa, ki jih bomo tokrat slišali (in videli) v drugačni preobleki. Pod ljubljanskim zvezdnatim nebom bodo svoje veščine nakazali: Julijan Erič na električni kitari in vokalu, Zlatko Djogič na bobnih in vokalu, Miha Ribarič na bas kitari ter Aleš Uhan na klaviaturah. Upali bi si stavit, da so glasbeni virtuozi ostali vsaj toliko prismojeni, kot so bili nekoč. Komaj čakamo, da se prepričamo v živo!

Midnight Lightnin' se gibljejo v območju funka, oldschool R'n'B –ja, psyhedelic rocka in rock’n’rolla. Servirali bodo avtorske skladbe, značilne improvizacije in blues klasike velikanov kot so Freddie King in Muddy Waters, mi pa bomo servirali burgerje in vse, kar paše zraven.

Obeta se dober žur in veliko plesne muzike!

KDAJ? Četrtek, 27.6. 19:30 - 22:30

KJE? Na Nazorjevi

KDO? Midnight Lightnin'

Julijan Erič – vokal, kitara

Zlatko Djogič – vokal, bobni

Miha Ribarič – bas

Aleš Uhan - klaviature