Dobrodelni Hood Burger Heroes

Dobrodelni Hood Burger Heroes

od 9. februarja do 8. marca

Februar bo herojsko obarvan in tudi v Hoodu bomo poskrbeli, da se bo, tako kot vedno, kaj dogajalo! 
Letošnjo prvo dobrodelno akcijo smo zapeljali malce drugače. 
Ta mesec v mesto prihajajo Hood Burger Heroes! Vaši štirje najljubši »special edition« burgerji, ki jih bomo vsak teden dodajali na menu. 
 
Torej - štirje tedni, štirje različni burgerji, štirje razlogi, da popestrite svoj tedenski kulinarični meni, hkrati pa od vsakega prodanega burgerja 1€ podarite Zvezi za šport invalidov slovenije.

Burgerji bodo na voljo v vseh naših poslovalnicah.
 

Kdaj in kdo bo na meniju?

1. Fatboy Slim - od 9. - 15. februarja

2. The Balbo od 16. - 22. februarja

3. John Goat od 23. februarja do 1. marca

4. Billy Bob Bacon od 2. - 8. marca

fatboyslim2.jpg

FATBOY SLIM - oD 9. DO 15. FEBRUARJA

Osnova sta naša vrhunska 100% slovenska zorjena pašna govedina in naša bombetka, omako pa smo naredili iz rok's peanutbutter, majoneze in cvetličnega medu. Govedina se kot pri classicu druži s starim znancem čedar in tremi rezinami hrustljave kraške pancete. Za piko na i smo mu dodali še par hrustljavih kumaric.

The Balbo - od 16. do 22. februarja

Rocky je proteinski »direkt«. Našo100-odstotno slovensko pašno govedino ravno prav zapečemo na žaru, zraven popečemo čebulo in marinirane šampinjone. Za še večji »žmoht« vse skupaj naredimo na maslu. Nato pa po mesu posujemo še tri sire: mocarelo, masdamerja in švicarskega ementalerja.

rockybalboa (1).jpg
johngoat (1).jpg

John Goat - od 23. februarja do 1. marca 

Johna smo razvijali s kuharskim mojstrom Luko Jezerškom. Naša odlična govedina in krompirjeva bombetka je dobila družbo chutneyja iz gorčičnih semen, jabolk in brusnic. Za piko na smo mu dodali še rukolo in kozji sir. Pravi freestyler. 

Billy Bob Bacon - 2. do 8. marec

Naredimo ga iz doma narejene solate iz fino rezanega zelja z z jabolki (»apple slaw«), svežega paradižnika, popečene kraške pancete, Cheddar, hišne omake »beer-bq« (narejena z bevogovim ond pivom) in kot se za burger spodobi, 150g čisto prave 100% slovenske pašne govedine.

billybobbacon.jpg