En hood hvala

Tudi zaradi tebe smo Porodnišnici Ljubljana predali donacijo 2000 €

Hood Burgerjeva dobrodelnost lanskega leta je dobila zaključno piko na i. Porodnišnici Ljubljana smo simbolično predali bon z 2000 € in preplavljeni smo s hudim občutkom sreče. Porodnišnica Ljubljana jih bo porabila za nakup treh pulznih oksimetrov, ki jih uporabljajo za nadzor dihanja nedonošenčkov. Ta naprava je zelo pomembna, saj natančno meri nasičenost kisika v arterijski krvi prezgodaj rojenim otrokom, ki imajo zaradi nezrelega dihalnega centra težave z dihanjem, kar lahko privede do dihalnega premora.

Da te spomnimo: v lanskem decembru smo z Lukom Jezerškom razvili John Goat Burger. Hišni krompirjevi bombici in 100% pašni govedini smo dodali brusnični chutney z gorčičnimi semeni, jabolki in rukolo ter vrhunski mladi kozji sir. Od vsakega prodanega »dobrodelnega burgerja« smo 1 € namenili Porodnišnici Ljubljana.

Hood Burger smo ljudje. Kot družbeno odgovorno podjetje si želimo pomagati tistim, ki pomoč najbolj potrebujejo. Lani smo v Kulinaričnem sodelovanju, ki je osnova naših dobrodelnih projektov, moči združili s chefom Karimom Merdjadijem. Prav v Hood Burgerjevih dobrodelnih akcijah vidimo priložnost, kako lahko združimo kulinariko, podjetništvo in dobrodelnost v hudo celoto, seveda za razvoj naše družbe.

Pričakuj novo decembrsko dobrodelno zgodbo!