Prismojeni Profesorji Bluesa

Prismojeni profesorji bluesa

11.maj 2017 @HoodBurger BTC od 18:00 - 21:00

B. B. King je nekoč rekel, da imajo ljudje po vsem svetu probleme in da dokler imajo ljudje probleme, blues ne more umreti.

Tega ne gre razumeti pesimistično. Kajti, ko je v ospredju muzika, problemi nimajo šans. Zato je glasba v jedru uličnih kultur, ki jo prežemajo boom boxi, hitre rime in dolgi zvoki kitar. To vemo v Hood Burgerju, kjer je blues sestavni del zvočnih vibracij in to vedo Prismojeni profesorji bluesa, ki bodo 11. maja 2017 zasedli veliki oder ljubljanskega BTC Street food marketa.

Ekipo izjemnih muzičistov, ki so navdih dobili pri Jimiju Hendrixu, a razvili čisto svoj prepoznaven stil, sestavljajo Miha Erič, Zlatko Đogić, Julijan Erič in Miha Ribarić. Našli so se davnega leta 2009, združili svoja znanja in korenine, ki jih imajo v blues, rock, soul, funk.
Ekipo izjemnih muzičistov, ki so navdih dobili pri Jimiju Hendrixu, a razvili čisto svoj prepoznaven stil, sestavljajo Miha Erič, Zlatko Đogić, Julijan Erič in Miha Ribarić. Našli so se davnega leta 2009, združili svoja znanja in korenine, ki jih imajo v blues, rock, soul, funk, rap in metal glasbi, na to pripeli svojo poetičnost in improvizacijsko kreativnost, publika je bila navdušena in od takrat so nasopali malodane povsod v Sloveniji, pa tudi na Hrvaškem in Češkem.

Hudo ležeren, a hudo gost zvok bluesa gre perfektno z druženjem ob hrani in pijači, pri čemer s hrano mislimo na Hood burgerje, s pijačo pa na kakšen pirček. Ugotovitev se, tako kot burgerji, ponuja na pladnju: pridite nakoncert, pridite na Hood večerjico in pridite na druženje.

Čeknite Prismojene profesorje bluesa na FB.

Če bo vreme slabo bomo dogodek prestavili.