Big Hood

velik, večji, največji – ZDAJ NA REDNEM MENIJU!

"Joj ne, a sem ga res zamudil?"
"Kdaj bo spet?"
"Dajte ga na meni za stalno!"

To je le nekaj od vprašanj, ki polnijo naše (digitalne) nabiralnike, ko tale burger zapusti naš meni oz. praktično skozi vse leto. Drage prijateljice in prijatelji, z veseljem vam sporočamo, da so se vaše želje končno uresničile. Big Hood je od zdaj naprej na rednem meniju vseh naših poslovalnic!

SVETOVNA BURGER IKONA 

Da bi rekli, da smo ta burger izumili sami, bi bila laž. Nismo ga, smo pa se zelo potrudili in ga naredili po svoje s top sestavinami!

Najbolj prepoznavni znak je bombetka, ki burgerju doda značilno višino in videz, hkrati pa srednja rezina kruha poskrbi, da polpeta ob ugrizu ne zdrsneta iz burgerja. Ker naše bombetke prihajajo iz domače pekarne in ne iz tovarne, smo se seveda kar pošteno namučili, da smo našli način, kako to realizirati. 

Njegov videz je nekaj izjemnega, sicer pa najbolj od vsega prepriča okus. Big Hood se z našimi polpeti iz zorjene in ročno mlete 100% slovenske govedine težko primerja s čimerkoli. Sestavljata ga dva polpeta (2 x 75 g), stopljen sir čedar, sveže narezana ledenka, kisle kumarice za svežino in kanček drobno nasekljane čebule. Vse skupaj smo kronali s našo Big Hood omako! 

VEČNA DILEMA, TEŽKE ODLOČITVE

Big Hood nedvomno najbolj paše v družbi Hood krompirčka, ni pa to edina možnost. Nekateri prisegajo na Jackie Slaw (naša cole slaw solata), spet drugi si naročijo kar naša ocvrta piščančja bedra ali nagce. Vse od naštetega je za prste obliznit.

In pozor! Nikar ne pozabite na duševno ravnovesje. Že že, da je decembrsko rajanje za nami, ampak mnogi strokovnjaki pravijo, da je treba v življenju stvari jemati manj resno. Mi se z njimi strinjamo. Po našem mnenju bosta tako Tektonikov Ležak, kot Bevogov pale ale lepo pobožala možgane, da bo tudi v januarju vse v redu.

DVOJNI BIG HOOD?

Tudi dvojni obstaja. Ta ima dvakrat več govedine in vanj damo dva naša ta standardna polpeta, vsak od njiju tehta 150 g. Prava burger bomba, ki je še kako popularna med našimi obiskovalci. 

Priporočamo nekaj obraznih vaj, preden se ga lotite. Namreč ob izpadu čeljusti, brez ustreznega ogrevanja, zavarovalnica ne bo krila stroškov.

KAJ PA VEGETARJANCI?

Seveda, Big Hooda si lahko naročite tudi v vegi verziji. Kako to naredite? Simp'l! Ob naročilu sporočite, da ga želite v vegi verziji. 

KDAJ IN KJE?

Big Hood je v vseh naših poslovalnicah (Vič, BTC, Nazorjeva ulica,  Celje) od zdaj na rednem meniju. Naročite ga lahko tudi online na order.hoodburger.si ali v aplikaciji Glovo.

GREMO GREMO GREMOOO!