[Special Edition] - El Gringo

PEKOČE NA VROČE

Klin se s klinom zbija - ta pregovor velja po celem svetu. V krajih, kjer je najbolj vroče, se proti vročini borijo z vročino! Pa smo si rekli, zakaj se ne bi poslužili starodavnih metod in se z vročino spopadli s pomočjo pikantnih čilijev, ki s svojo navihanostjo tako lepo in na naraven način uravnavajo našo telesno temperaturo.

Drage dame in gospodje. Vročina je v deželo že zdavnaj prišla, sedaj pa prihaja še EL GRINGO. Special edition burger z zajetno dozo jalapeñosov in pečenih paprik. Ai ai ai ai ai ai.

AMERIČAN V JUŽNI AMERIKI 

Gringo je v Južni Ameriki posmehljiv izraz za Američana. Stopenj gringotov je več. Največji gringo vseh gringov je tisti, ki se trudi govoriti špansko zraven pa ima izrazit ameriški naglas. El Gringo ni daleč od te definicije. Želi si pokazati svoje latino atribute, a se že z aviona vidi, da prihaja iz ZDA. Pač gringo. Po zasnovi je zelo podoben našemu staremu prijatelju Long John Chilli Cheese, le da smo ga tokrat zapakirali malo drugače in mu dodali nekaj žmohta z limetino majonezo. 

V krompirjevi bombici sta dva tanjša polpeta naše 100% slovenske govedine, na njem stopljeni dvojni cheddar sir, zraven je dobra mera popečenih jalapeñosov, na žaru pečena paprika in limetina majoneza. Simpl ampak bolano dober!

Na meni pride 24. avgusta in tam ostaja do 3. septembra. Na voljo v vseh naših postojankah.

PS: Tistim, ki upajo, da bo vročina puhtela iz ušes, pa predlagamo, da si v burger nakapljajo še nekaj pikantne omake Čili Pippa... Ai ai ai ai ai ai ai….


Gremo gremo gremoooo