B & The Bops Live Music

B & The Bops Band

31. Avgusta bomo spet zaplesali na Viču in preživeli zadnji avgustovski večer v Rock n Roll stilu. 

Poletje zaključujemo V rock n roll STILU - NA VIČU NAS BODO ZAZIBALI B & THE BOPS!

Zadnji avgustovski večer se dobimo pred našo viško poslovalnico, kjer bodo naše boke zazibali B & The Bops! Gre za enega najbolj znanih rockabilly bandov pri nas, ki je svojo glasbo preigraval že na vseh pomembnejših rockabilly festivalih širom sveta.

bbops04_BOT.jpg
STSL8201.JPG
DeLaBoca_800x800_02.jpg

Nastali so iz dveh skupin The Mad Men in Adam & His Nuclear Rockets, svojo glasbo pa skozi leta razvijajo in nadgrajujejo - zadnje čase v svoj rockabilli vpletajo tudi elemente surf glasbe in garažnega rocka. Pevec Branko Radovančević, bobnar Josip Adam, kitarist Damir Dimić in kontrabasist Marko Markoč obljubljajo koncert, kot ga še niste videli! 

Znano je, da so njihovi nastopi divji in vse prej kot dolgočasni, zato jih ne zamudite 31.8. pred HOOD Burgerjem na Viču! 

Zdaj pa že veste, da so naj stvari tri: muzika v živo, hood burger in pivo!

 

De La Boca Steak sandwich

Poleg odlične muzike in hladnega piva in sedaj že dobrega prijatelja Špritcer Majstra boste lahko uživali v novi kulinarični raketi, ki bo navdušila ljubitelje argentinke kuhinje.  De La Boca Steak Sandwich!

"De la Boca” steak že je argentinsko obarvana jed, vendar smo ga, kot se za Hood Burger spodobi, naredili iz odličnih slovenskih sestavin. Kruh smo zamenjali za našo podolgovato štručko. Uležana goveja rebra smo odstranili od svojih kosti ter jih narezali na fine rezine in jih na hitro popekli na žaru, poleg okusne govedine smo dodali še nekaj čebulice, nariban queso fresco (mladi sir) in vse skupaj začinili z našo doma narejeno salso Chimichurri. "Que boludo!" 

PS: Z vsakim De La Boca steakom boste prispevali 1€ za ogrevane postelje za novorojenčke v ljubljanski porodnišnici. 

Bo hudo!