Odpuljen, eksotičen, dodelan. Hood Kahuna odpira vrata v nov svet. Sladko-kisli ananas s svojo sočno teksturo povzdigne zapečeno govedino na novo stopničko, rahlo pekoči jalapeñosi in omaka Hot Sun pa poskrbijo za kanček ostrine.
[Special Edition] Fatboy Slim
[Special edition] Oklahoma
[Special Edition] The Kliffhanger
[Special edition] Billy Bob Bacon
[Special Edition] Balbo
[Special Edition] Fatboy Slim
[Special Edition] John Goat
[Special Edition] The Duke 2
[Special Edition] - El Gringo
[Special Edition] The Wurstmeister
[Street Party] The Road Crew
[Special Edition] De La Boca
[Special edition] The Cuban Sandwich
Kuba je znana po počasi pečeni svinjini, ki jo najprej 24 ur mariniramo, nato pa jo damo v pečico na 140 °C za 5 ur. Dodamo italijanski kuhan pršut, kisle kumarice, gorčico in cheddar sir, vse skupaj pa zavijemo v našo podolgovato štručko, popečeno in z maslom namazano. Za piko na i sendvič pokapljamo še s svežo omako iz mete, pomaranče in limone. Kruh je z obeh strani popečen, da fino zahrusta.
[Special edition] Louis Lunch
Louis Lunch je naš poklon prvemu burgerju na svetu, ki so ga leta 1900 pripravili v ZDA. 100 % slovensko govedino, ki jo skupaj s čebulo smashnemo na žar, da lepo zakaramelizira, dve debeli šniti popečenega toasta z maslom, kremni ementaler in dve rezini sočnega paradižnika. Simpl, ampak bolano dobr.