[Special edition] Hood Kahuna

Drage prijateljice in prijatelji,
ker poletja še kar ni na vidiku, smo se odločili, da moramo nekaj ukreniti. Indijanci so imeli poseben ples, ki je klical dež, mi pa imamo posebnega specialca, ki zna pričarati poletje. To je burger za prevelike havajske srajce, globoke dekolteje in neskončne debate pozno v večer. Burger, o katerem se vsako leto največ govori in ne potrebuje nobene posebne predstavitve. Spet je tisti čas v letu za Hood Kahuno!

Hood Kahuna nalepka hula girl

burger z ananasom

Tako si ga zapomnijo nepoznavalci, a v bistvu sploh ne gre (le) za ananas, temveč za uravnoteženo kombinacijo okusov, ki odpira vrata v nov svet.
Zapečeni govedini se prileže nekaj sladkobe, ki jo ananas vsekakor ima. Vendar to ni dovolj. Majoneza z limeto doda tisto svežino, ki nam poleti tako prija, da pa smo zadevo zaokrožili kot je treba, smo burgerju dodali še popečeno kraško panceto in nekaj jalapeñosev, ki poskrbijo za kanček ostrine v poletnih dnevih. V tej kombinaciji ananas dobi popolnoma novo dimenzijo okusa in arome. 

KAKO GA NAREDIMO

Našo krompirjevo bombico in zorjeno 100 % slovensko govedino opremimo z majonezo, ki jo obogatimo z limetinim sokom ter nekaj kapljicami ostrega Hot Sun iz Čilipipovske zbirke vročih omak. Čeprav mu Quentin še ni zaupal vloge v katerem od njegovih filmov, smo si drznili dodati še nekaj rezin popečenega kevina bacona (kraške pancete), karamelizirali rahlo pekoče jalapeñose in za piko na i na žaru popekli rezino svežega ananasa. Za dodaten žmoht pa smo na našem mesu stopili še rezino mozzarelle.

KDAJ IN KJE?

Hood Kahuna bo glavna zvezda našega menija od 28. maja do 7. junija v poslovalnicah na Viču, v BTC-ju, na Nazorjevi in v Šiški. Kot vedno imaš tudi možnost spletnega naročila in dostave na dom na order.hoodburger.si.

Zacahni v koledarčku in ne pozabi: prej ga prideš probat, prej bo vroče! Gremo, gremo, gremooo!