[Special edition] Hood Kahuna

"MMM, THIS IS A TASTY BURGER!"

Poznaš tisti občutek, ko gledaš film in je kader tako dobro posnet, da si zaželiš, da bi se znašel v njem? Za nas je bil to moment, ko smo v Pulp Fictionu opazovali Samuela L. Jacksona, ki si za zajtrk privošči Big Kahuna Burger. Ko smo ga gledali, kako po dolgem času uživa v grižljaju burgerja (ki mu ga je sicer punca vegeterjanka prepovedala) in zraven sreba Sprite, nas je zamikalo, da bi Kahuno kar zagrabili z zaslona.

In ker je ta veriga havajskih restavracij namišljena, smo ga na novo izumili kar sami! Tistim, ki še niste poskusili našega Hood Kahuno burgerja garantiramo, da je točno to, kar boste našli pri Tarantinu. Odpuljenost, eksotičnost, dodelanost. Z veliko dozo stila in sarkazma po vseh teh letih Hood Kahuna še vedno trese hlače največjim mojstrom kulinarike.

Hood Kahuna nalepka hula girl

EVOLUCIJA

Leta 2017, ko smo ga prvič lanisrali, se je večina praskala po glavi. Po sestavinah bi upravičeno lahko rekli, da je namenjen raznim kulinaričnim posebnežem. Ampak to je blo leta 2017.

Danes je zgodba popolnoma drugačna. Kahuna je eden najbolj težko pričakovanih burgerjev, ki jih zmore naš special edition meni. Hood Kahuna odpira vrata v nov svet!

KAKO GA NAREDIMO

Našo krompirjevo bombico in zorjeno 100 % slovensko govedino, opremimo z majonezo, ki jo obogatimo z limetinim sokom ter nekaj kapljicami ostrega Hot Sun iz Čilipipovske zbirke vročih omak. Čeprav mu Quentin še ni zaupal vloge v katerem od njegovih filmov, smo si drznili dodati še nekaj rezin popečenega kevina bacona (kraške pancete), karamelizirali rahlo pekoče jalapeñose in za piko na i na žaru popekli rezino svežega ananasa. Ja, ananasa! Za dodaten žmoht pa smo na našem mesu stopili še rezino mozzarelle.

SLADKO KISLI ANANAS

Vsi se spomnemo pizz z ananasom. Vedno je bila na menuju, a nihče je nikoli ni naročil. V Hoodu ni tako. Sladko-kisli ananas povzdigne zapečeno govedino na novo stopničko. Z njegovo sočno texturo v ustih zaživi prava parada. A nismo se ustavili tu! Naša majonezo z limeto in pekoča Hot Sun omaka povzdigne svežino, ki nam poleti zelo prija, burgerju pa smo dodali še popečeno kraško panceto, rezino topljene mozzarelle in nekaj jalapeñosov za tisti kanček ostrine, ki v vročih dnevih ne sme manjkati. In prav v tej kombinaciji se ananas preobrazi v nekaj čudovitega.

KDAJ IN KJE?

Hood Kahuna bo glavna zvezda našega menija od 7. do 17. junija v poslovalnicah na Viču, v BTC-ju in na Nazorjevi. Ne pozabi tudi na možnost spletnega naročila na order.hoodburger.si in dostave na Glovo

Zacahni v koledarčku, naslednja priložnost se bo ponudila verjetno šele čez eno leto!

Gremo Gremo Gremo!