Ni vsak burger Hood Burger

V Sloveniji je mogoče dobiti vrhunske sestavine za vse jedi, ki jih pripravljamo. S svežimi lokalnimi sestavinami, lastnimi recepti in veliko ljubezni pri pripravi zagotavljamo, da boste vedno dobili enako dober burger. Za naše burgerje uporabljamo zorjeno 100% pašno 

govedino slovenskega porekla, vsak dan sveže pečene domače krompirjeve bombice in 100% slovensko zelenjavo. Vse jedi so plod lastnega razvoja receptov in vsak naš burger je svoja zgodba zase.

 

Naši Burgerji


Classic Burger

Z njim se je leta 2012 začela slovenska burger revolucija! Krompirjeva bombica popečena na maslu, 100% govedina slovenskega porekla, naša classic hišna omaka, sveža domača solata, rezine sladkega paradižnika in Cheddar sir.

Le Brie

Le Brie Burger

Le brie je bila naša druga stvaritev in za nekatere "the Hood Burger". Krompirjeva bombica popečena na maslu, 100% govedina slovenskega porekla, hišna majoneza z mariniranimi šampinjoni, rezine sladkega paradižnika, sveža rukola in Brie sir. Finesa na ulični način. 

Jake'n'Jay

Naša različica kalifornijskega burgerja iz 70-ih let.  100% slovenska pašna govedina, ledenka, paradižnik, dvojni Cheddar, popečena čebul'ca in naša hišna california style omaka. Za oblizniti prste.  

Hood Steak

Poznavalci govedine bodo hitro pogruntali, zakaj je hood Steak res hud. Naredimo ga iz čisto pravega govejega ramsteka narezanega na tanke rezine, popražene čebul'ce in stopljenega Provolone sira. Postrežemo ga v domači štručki z maslom. Kdor se spozna se spozna.  

Hoodi Nagci

Ni ga čez sveže ocvrt snack za ob burger ali pa kar zares. Marinirani piščanjčji mini filejčki povaljani v riževi moki in ocvrti v arašidovem olju. Lahko jih dobiš po 4 ali pa po 6. So brezglutena in so totalno hudi. 

Louis Lunch

Louis.jpg

Leta 1900 je ameriška kongresna knjižnica proglasila Louis Lunch kot uradno prvi burger na svetu. Takole nekako izgleda. Našo govedino pečemo skupaj z našo čebul'co, nato pa ga skupaj z sočnim paradižnikom in creme de emental postrežemo v popečenem toastu z maslom. Simpl ampak dobr.

Hood Krompirček

Vsak dan sveže olupljen in narezan sovenski krompirček. Ocvrt v 100% arašidovem olju. Prava družba za tvoj najljubši burger.

Jackie Slaw

Naša različica ameriške cole slaw solate. Mi jo naredimo iz na tanko narezanega belega in rdečega zelja ter naribanega korenja začinjena z našim prelivom iz gorčice in majoneze. 

 
 
 

Special Edition


Billy Bob Bacon

Narejen iz fino narezanega zelja z jabolki (apple slaw), rezine svežega paradižnika, popečena kraška panceta,  cheddar sir, domača beer-bq omaka, in kot se za burger spodobi naša 100% slovenska pašna govedina. 

Rocky Balboa

Rocky je proteinski direkt. Našo 100% pašno govedino ravno prav zapečemo na žaru, zraven popečemo čebulo in marinirane šampinjone. Za vse vse večji žmoht to delamo na maslu. Nato pa stompimo še tri sire. Mozzarella, Maasdamer in Švicarskega emmentalerja. 

John Goat

Burger, ki smo ga razvijali s chefom Luka Jezeršek. Naša klasična govedina in bombetka je dobila družbo chutneyja iz gorčičnih semen, jabolj in brusnic za piko na i smo mu dodali še rukolo in kozji sir. 

Von Duck

Von Duck je kulinarična bomba, ki smo jo ustvarili skupaj s karimom s chefom Karimom Merdjadijem. Burger je bil del naše vsakoletne akcije kjer izbiramo sredstva za nakup aparatur za ljubljansko porodnišnico. Govedini je družbo delalo tartufovo maslo, foie gras in sladko kisla čebula.  

Fatboy Slim

Osnova je ista kot povsod le, da smo naredili svojo  iz Rok's Peanutbutter, majoneze in cvetličnega medu. Govedina se kot pri classicu druži s starim znancem cheddarjem in 3 rezinami hrustljave Kraške pancete. Za piko na i smo mu dodali še par hrustljavih kumaric.

 

Pivo