[Special Edition] Big Hood

VELIK VEČJI NAJVEČJI

"Ali je že? Dajte ga na meni za stalno!  Kdaj bo spet? Zakaj ga ni? Joj ne a res sem ga zamudil?..."
To je le nekaj od vprašanj, ki se zgrnejo v stotinah na naš IG, email ali pa FB profil, ko tale burger zapusti naš meni.

Drage prijateljice in prijatelji v veliko čast nam je sporočiti, da se na sončno stran Alp vrača naša verzija nekoč kralja vseh burgerjev. Na meni prihaja Big Hood!

TRODELNA BOMBETKA DVA POLPETKA

Njegova posebnost je trodelna bombeta, ki burgerju doda značilno višino in videz, hkrati pa srednja rezina kruha poskrbi, da polpeta ob ugrizu ne zdrsneta iz burgerja. Ker naše bombetke prihajajo iz domače pekarne in ne iz fabrike, smo se seveda kar pošteno namučili, da smo našli način. Kako? Tega ne povemo, pomembno je le, da smo za problem našli tudi rešitev. 

Še bolj kot videz pa prepriča okus Big Hooda, saj se z našimi polpeti iz zorjene in ročno mlete 100% slovenske govedine težko primerja karkoli drugega. Big Hood Burger sestavljata dva polpeta (2 x 75g), stopljen sir čedar, sveže narezana ledenka, kisle kumarice za svežino in kanček drobno nasekljane čebule. Vse skupaj smo kronali s hišno Big Hood omako.

DVOJNI BIG HOOD?

Tudi dvojni obstaja. Ta ima dvakrat več govedine (2x 150 g) in obljubimo, da je prava burger bomba. Priporočamo, nekaj obraznih vaj predno se ga lotite. Namreč ob izpadu čeljusti brez ustreznega ogrevanja zavarovalnica ne bo krila stroškov. 

KDAJ IN KJE?

Big Hood bo v vseh naših poslovalnicah (Vič, BTC, Nazorjeva ulica,  Celje) na voljo od 9. do 19. marca! 

Tudi preko naše online order aplikacije in Glovo online delivery

GREMO GREMO GREMOOO