[Special Edition] The Kliffhanger

YODELI HI HOOO!

Skoraj ni človeka, ki se ne bi zazrl v mogočno skalovje čudovitega gorskega sveta. Iz njega seva nepojasnjena energija, nekaj božanskega. Gor nas vleče a le redki si upajo. Kako je biti tam zgoraj, kako je sedeti na steni prepuščen milosti oz. nemilosti vsemogočnega?

Drage prijateljice in prijatelji z gore se vrača Kliffhanger. 

PREDAN ALPINIST

Kliffhanger je tako rekoč novinec. Lansko leto je prvič ugledal luč našega menija in vstopil v naše srce. Gre za specialca, ki kot ata na mamo paše v ta finale zimske sezone in če ga moramo tudi geografsko umestiti, potem je njegov življenski prostor v zavetju Alp kjer kraljujejo mrzle zime in kratki dnevi ter sveža poletja in kristalno jasne noči. 

TRD KOT SKALA A NEŽEN KOT CVET

Zatekli smo se v gore plezali, čepeli na skali in občutovali dihjemajočo panoramo. Počitka skorajda ni, telo je v konstantnem pogonu. Potrebujemo neskončne kalorije in brez prave opreme se možnosti za preživetje hitro zmanjšajo.

KAJ SE JE ZGODILO?

Našo krompirjevo bombetko in proteini nase sveže mlete govedine smo opremili z ocvrtim krompirjevim polpetom, ki burgerju poda čudovito hrustljavo teksturo. Nanj nato položimo luštno dozo kremastega camemberja. Tej kombinaciji se odlično prileže še nekaj domačega z naših krajev - Na tanko narezana in na žaru pečena prekajena šunka, ki na koncu samo rahlo poboža naše brbončice.
Da so ti okusi v pravem ravnovesju smo burger zaokrožili z domačo Dill-Mayo omako, ki jo naredimo s koprom, gorčico in majonezo. 

Zveni kot atomska bomba ampak kot pravi hribolazec, je tudi Kliffhanger od zunaj trd kot skala od notri pa nežen kot cvet.  
Če ga pospremite z našim Hood Krompirčkom obljubimo, da boste imeli dovolj energije še za vašo boljšo polovico, če pa menite, da je Kliffhanger že preveč bombastičen pa si privoščite nekaj vlaknin z našo Jackie Slaw solatko. 
 

KDAJ in KJE?

Kliffhanger bo na meniju od 9. do 19. februarja v vseh naših poslovalnicah. (Vič, Nazorjeva, BTC in Celje). 

Do njega lahko pridete kar direktno k nam v restavracijo, lahko ga naročite preko naše spletne aplikacije za naročanje order.hoodburger.si ali pa on pride k vam z dostavo iz www.glovoapp.com

Gremo gremo gremooo, yodeliiii hiiii hooooo!