[Special Edition] Fatboy Slim

ELVISOV ZAJTRK PRVAKOV

Verjetno je malo stvari bolj ameriških kot je to arašidovo maslo. Slednjega je kralj rock n rolla, Elvis Presley, jedel vsak dan za zajtrk. No ja, temu je dodal še toast s slanino, sir in banano. Sodobni nutricionisti ga celo priporočajo za hujšanje, seveda ob prilagojeni dieti. Slednje Elvis Presley brez dvoma ni imel. Mi tudi ne!

BURGER Z ARAŠIDOVIM MASLOM

Fatboy slim je že stari znanec in verjeli ali ne je eden bolj priljubljenih sezoncev. Nenavadna kombinacija sočne 100% govedine, arašidov in slanine je zadetek v polno. Ko ga boste jedli, vam bo šla po glavi Can’t Help Falling In Love, ko ga boste pokončali, pa vam zna odmevati Always On My Mind.

ZAKAJ DELUJE?

Burger nedvomno dviga obrvi. Fatboy Slim ni takšen kot drugi. Osnova je sicer ista, prelomna pa je omaka, ki jo pripravimo iz Rok's Peanut Butter, majoneze in cvetličnega medu. Zjutraj zmleta Govedina (pri nas uporabljamo samo govedino Charolais in Limousin) se kot pri Classic burgerju druži s starim znancem čedarjem, dodamo pa ji še tri rezine hrustljave kraške pancete. Za piko na i smo Fatboy dodali še par, v tem primeru, obveznih kumaric (brez njih ni isto!). Te dodajo tisti nujen element hrustljavosti, kislina pa uravnoteži težo arašidovega masla. Pomaga, da burger kljub svoji bombastičnosti vseeno izpade lahkotnega okusa. Podobno kot vožnja v Cadillacu! 

KDAJ IN KJE?

Ljubitelji kulinarike so nanj komaj čakali, ne dvomimo pa, da se boste v njega zaljubili tudi tisti, ki ga boste prvič ujeli med 6. in 16. aprilom. (Predno zagrizete naredite kakšen počep ali pa plank.)

Fatboy Slim je Now Or Never in Right Here, Right Now. Samo med 6. in 16. aprilom v vseh naših poslovalnicah. Lahko preskočite vrsto in si ga naročite preko naše online order.hoodburger.si
aplikacije, če ste pa bolj nepremični pa lahko tudi mi premaknemo Fatboya z dostavljalci od Glovo.

Gremo gremo gremoooo!