Hood Heroes: “Prižgimo luč ulični košarki - let there be light”

Od 12. februarja do 11. marca prihajajo Hood Heroes!

Prižgimo luč ulični košarki!

Zunanja košarkarska igrišča so v velikih primerih poleti skoraj neuporabna. Čez dan iz vseh strani vre nevzdržna vročina, ko pade noč, pa skupaj s temperaturami, na žalost pade tudi vidljivost. Tako smo prišli na idejo: častimo stroške prižiga luči! Z namenom, da bi manj bulili v ekrane in več časa posvečali analognemu druženju, smo že lani s promocijo ulične košarke Basket 3x3 opozarjali na to, da se mladi danes premalo družijo in gibajo. In košarka združuje oboje! 

Hood Heroes, na pomoč!

Na pomoč smo poklicali naše heroje. Hood Heroes prihajajo z namenom, da bi skupaj zbrali sredstva, s katerimi bi pokrili strošek razsveljave nekaterih igrišč in s tem spodbudili mlade k igranju košarke. Jagodni izbor naših Special Editionov smo zapakirali v košarkarske superjunake, s katerimi bomo prižgali luč ulični košarki. Od vsakega prodanega burgerja, bomo namreč en evro namenili za razsvetljavo izbranih košarkarskih igrišč.

HOOD-HEROES-FB.jpg

All stars

Gre za ekipo, ki bi jo brez oklevanja poslali na letošnje olimpijske igre v Tokio. Pod vodstvom masterminda De La Boce, se bodo pod košem poigrali Fatboy Slim, El Gringo in John Goat. Lahko bi jim rekli The Mean Team, pa ne ker bi bili hudobni, ampak ker so nesramno dobri.


Kdaj & kdo?

De la boca (12.2.- 18.2.) 

Fatboy Slim (19.2. - 25.2.)

El Gringo (26.2. - 3.3.)

John Goat (4.3. -11.3.)

DE-LA-BOCA-HEROES.png

De La Boca aka
Master of mind teleportation

Od srede 12. februarja do torka 25. februarja

Strateg in strastni vodja ekipe. Njegova supermoč je teleportacija misli. A ne govorimo le o prenosu zmagovalne taktike na svoje igralce, občudovanja vredna je predvsem teleportacija v njegovo domačo Argentino, ki jo doživimo ob enem samem ugrizu vanj.
podolgovata štručka / uležan goveji steak narezan na fine rezine / čebulica / nadrobljen queso fresco (mladi sir) / domača salsa chimichurri

delaboca-page.jpg
FATBOY-SLIM-HEROES.png

Fatboy Slim aka
Mr. Buenas Noches

Od srede 19. februarja do torka 25. februarja

Kralj obrambe in dobljenih skokov. Čeprav je pod domačim košem njegova glavna naloga, da s svojimi dolgimi rokami popravlja grehe soigralcev, pa mu, kot pravemu sodobnemu centru, tudi meti za tri ne delajo preglavic. To je veličasten burger za katerega si je potrebno vzeti čas. Ko se pojavi pred tabo,se zgodi sončni mrk, kar je idelano in celo priročno, če ti zapaše siesta.
krompirjeva bombica / 100% sočna slovenska pašna govedina / omaka Rok's Peanut Butter + majoneza + cvetlični med / čedar / kraška panceta / hrustljave kumarice

EL-GRINGO-HEROES.png

El Gringo aka
Slick Freak Gentleman

Od srede 26. februarja do torka 3. marca 

El Gringo je igralec, ki ga ljubiš sovražiti. Razen, če je v tvoji ekipi! Vroč, da se kadi, a tako dober, da se kar naprej vračaš po še. Mojster ukradenih žog, nepiskanih osebnih napak in spolzkih korakov, je znan po tem, da s sodniki pogosto veliko razglablja o njihovih odločitvah. Do njih je sila spoštljiv in gentelmenski, za njegovo vročekrvnost na parketu pa nimamo druge izbire kot da okrivimo jalapeñose.
krompirjeva bombica / dva tanjša polpeta 100% slovenske govedine / dve rezini cheddar sira / popečeni jalapeñosi / na žaru pečena paprika / limetina majoneza

elgringo-2.jpg
JOHN-GOAT-HEROES.png

John Goat aka
Maverick

Od srede, 4. marca do srede 11. marca 

Če vam ni uspelo ujeti nobenega od prejšnjih treh, boste za to, da poiskusite tega, storili popolnoma vse. John Goat, svojeglavi in hiter kot strela preseneti še najbolj zahtevno občinstvo. Hiter kot blisk, nasprotniku pogosto uide pod koš, kjer rad postreže s katero od svojih dih jemajočih kozjih vragolij.

krompirjeva bombica / 100% sočna slovenska pašna govedina / chutney iz gorčičnih semen, jabolk in brusnic / kozji sir / rukola 

John-Goat-1.jpg

Naš “dream team” bo na posebni turneji imenovani “Let there be light”, kar 4 tedne.
S prvo četrtino začnemo že to sredo, 12. Februarja.
Menjave so ob sredah, timeouta ni. Finale je 11. marca.