[Special Edition] Fatboy Slim

najbolj priljubljen burger leta

Drage prijateljice in prijatelji!

Leto je pri koncu in preden se od njega dokončno poslovimo, je prav, da se ozremo nazaj in pogledamo doseženo oz. pojedeno. V Hoodu smo se namreč usedli in do burgerja natančno prešteli, koliko specialcev ste letos zmazali. Rezultati so tudi nas presenetili!

Skoraj ne mine teden, da ne bi dobivali sporočil, v katerih nas sprašujete, kdaj bo ta in ta specialec spet na meniju in če bi delali seznam na podlagi komentarjev, bi bila lestvica precej drugačna. A številke ne lažejo in v letu 2023 ste največkrat izbrali: Fatboy Slima!

nenavadna kombinacija, ki sede

Debeli suhi fant je vedno eden bolj priljubljenih sezoncev, letos pa vam je kombinacija 100 % slovenske govedine, slanine in arašidov tako sedla, da ste ga spravili na prvo mesto! Zato smo se odločili, da ga za finiš leta še enkrat postavimo na meni. Samo med 20. in 30. decembrom se torej Fatboy vrača v vse poslovalnice, na order.hoodburger.si, in na Glovo dostavo.

ZAKAJ JE TAKO POSEBEN?

Osnova je enaka kot vedno (100 % slovenska pašna govedina in krompirjeva bombetka), prelomna pa je omaka, ki jo pripravimo iz Rok's Peanut Butter, majoneze in cvetličnega medu. Vsak dan sveže zmleta govedina (pri nas uporabljamo samo govedino Charolais in Limousin) se kot pri Classicu druži s starim znancem čedarjem, dodamo pa ji še tri rezine hrustljave kraške pancete.

Za piko na i ga obložimo še s parom v tem primeru obveznih kumaric (brez njih ni isto!). Te dodajo tisti nujen element hrustljavosti, kislina pa uravnoteži težo arašidovega masla. Burger tako kljub svoji bombastičnosti izpade lahkotnega okusa. Podobno kot vožnja v Cadillacu!

Fatboy Slim je Right Here, Right Now, Now or Never. Gremo gremo gremoooo!