[Special Edition] Balbo

Ding Ding Ding!

Dragi prijatelji in prijateljice, v ring se vrača Balbo!

Ta boksarski šampion je bil tradicionalno naš prvi special’c leta, letos pa ga je prehitel Big Hood, ki se je nato prerinil celo na redni meni. Bo Balbo dopustil tako žalitev?! Če ga poznate, veste, da ne gre staviti proti njemu. V svojem kotu ringa je ves čas koval protinapad!

KAKO VAS BO NOKAVTIRAL?

Krompirjeva bombica vsebuje našo sočno 100 % slovensko govedino, levi kroše vam bodo zadali na maslu popečeni marinirani šampinjoni popraženi s karamelizirano čebulo, za desnega bo poskrbela zajetna doza švicarskega gruyere sira. Da bo vse skupaj teklo bolj gladko, pa je tu še kanček domačega aliolija s kaprami.

ALIOLI S KAPRAMI

Težkokategornika, kot je Balbo, smo želeli nekoliko osvežiti in izbrali smo zelo enostavno omako z majonezo, kančkom česna in limoninega soka ter nekaj sesekljanimi kaprami. Ključ je v pravilnem razmerju sestavin.

ZAKAJ OKUSI DELUJEJO

Kot legendarni dvoboj “Muhammad Ali vs. Joe Frazier”, vas bo Balbo pritegnil z vznemirljivo kombinacijo stopljenega švicarskega gruyere sira, ki se nesramno in zapeljivo vleče po sočnem polpetu iz 100 % slovenske govedine in naši krompirjevi bombetki. Svoje dodajo na maslu popečeni marinirani šampinjoni, zanemariti pa ne gre niti skromne popražene čebule, ki neskromno doprinese k okusu tega burgerja. Alioli s kaprami poskrbi za svežino in dodatno dimenzijo v okusu. Vsak element je ključ do njegove popolnosti in tako kot pri boksu, je tudi tukaj najpomembnejša prava kombinacija ključnih sestavin in dober tajming.

TUDI ZA VEGETARJANCE

Če dovolite, predlagamo, da poskusite tudi vegi različico Balba. Naš zelenjavni polpet iz kvinoje, bukovih ostrigarjev, orehov in graha, se odlično poda Balbotovi kombinaciji mariniranih šampinjonov, sira raclette in popražene čebule z domačo majonezo. Všeč bo tudi ljubiteljem mesa, obljubimo!

Balbo prihaja na meni 22. februarja in bo z nami ostal do 4. marca!

Naročite ga lahko v vseh naših poslovalnicah, online na order.hoodburger.si ali pa izberete dostavo domov preko glovoapp.com

Gremo, Gremo, Gremo!