
Kuba je znana po počasi pečeni svinjini, ki jo najprej 24 ur mariniramo, nato pa jo damo v pečico na 140 °C za 5 ur. Dodamo italijanski kuhan pršut, kisle kumarice, gorčico in cheddar sir, vse skupaj pa zavijemo v našo podolgovato štručko, popečeno in z maslom namazano. Za piko na i sendvič pokapljamo še s svežo omako iz mete, pomaranče in limone. Kruh je z obeh strani popečen, da fino zahrusta.
Ugasnil je svojega osem valjnika, odprl vrata, izstopil in s podplatom svojih škornjev ugasnil čik. Na tabli ob cesti prebere “bienvenidos a Tijuana”.
Poustvarili smo klasiko iz 50-ih let prejšnjega stoletja, ko so surferji in burgerji začeli svoj zmagoviti pohod po ZDA. Krompirjeva bombetka, sledi sloj ketchupa, nato nanos gorčice, dvojni polpet, dvojni cheddar sir, rezina ali dve bele čebulice in nekaj rezin okisanih kumaric, ki lepo zaokrožijo celoto.
Odpuljen, eksotičen, dodelan. Hood Kahuna odpira vrata v nov svet. Sladko-kisli ananas s svojo sočno teksturo povzdigne zapečeno govedino na novo stopničko, rahlo pekoči jalapeñosi in omaka Hot Sun pa poskrbijo za kanček ostrine.
The Pope burger - naš najnovejši special edition z gorgonzolo in ranch omako je tu! Samo do 7. do 17. maja v vseh Hood Burger poslovalnicah (Nazorjeva, Vič, Šiška in BTC).
Oh, What a Beautiful Mornin', saj v Hooda prihaja Oklahoma onion burger. Samo od 16. do 26 aprila v vseh poslovalnicah.
Vrača se ljubljenec občinstva - Fatboy Slim oz. debeli suhi fant! Nenavadna kombinacija sočne 100 % slovenske govedine, slanine in arašidov je zadetek v polno.
Zime še ni konec, tu je alpinist Kliffhanger - burger s prekajeno šunko, sirom brie in krompirjevim polpetom. Od 5. do 15. marca.
Drage dame in gospodje, BBQ sezona je uradno odprta! Tu je Billy Bob Bacon burger iz naše krompirjeve bombice, polpeta iz 100% slovenske pašne govedine s cheddarjem, z dodano popečeno kraško panceto, rezino ali dvema sočnega paradižnika, domačo ameriško apple slaw solato in našo avtorsko BEERBQ omako.
Balbo, goveji burger z popečenimi šampinjoni, sirom gruyere in aliolijem s kaprami. Od 15. do 25 januarja v vseh poslovalnicah. Tudi v vegi verziji!