Za Hood burgerje le hudo pristne sestavine

Iskreno povedano: seveda ga lahko narediš po istem receptu, kot ga pripravljamo mi, pa bo to pač burger, ne še Hood burger. Zakaj? Ker se zgodba začne pri dokazano pristnih sestavinah. Te so pri nas izključno lokalne in zares sveže. Stokrat preverjene za stokrat povečano zaupanje. Vsak dan temeljito preizkušene za tvoje kulinarične užitke.

 

 
 

 


Slovenska pašna govedina

Hood burgerji so iz 100% slovenske govedine. Zanjo smo hvaležni govedu, ki se pase na prostem pod kraškimi planotami Nanosa. Domača je, od blizu in lepo zorjena. Točno določene dele govedine vsak dan sveže zmeljemo in oblikujemo v 150g polpete. Pripravljamo jih vsak dan sproti in začinimo le s soljo in poprom zadje pa uporabljamo tehniko na stisk.  

 
 


Hood krompirček z njive

Ne, to ni pomfri. In ne, nikoli ni videl zmrzovalnika. Prihaja s slovenske njive in je 100% naraven. Lepo olupljenega in narezanega 24 ur namakamo v hladni vodi, da iz njega izločimo odvečen škrob. Opečen v odličnem arašidovem olju se ponosno šopiri pred tabo kot hudo pristen užitek.

 
 


Živa solata in luštni sočni paradižniki

List solate za v tvoj Hood burger utrgamo nežno in obvezno z nasmehom, a šele, ko ga naročiš. Prav pred kuharjevimi očmi v lončkih z zemljo raste Živa solata. Zato pride do tebe pristno hrustljava in z vsemi svojimi še minerali in vitaamini.

Ko ugrizneš v Hood burger, je del pristnega okusa nekaj rdečega, svežega. Zanj so odgovorne rezine ravno prav sočnega paradižnika Lušt.  Rasel je v prijaznem okolju, oprašile so ga čebele in čmrlji, k nam pa je prišel pravkar obran.

 
 

Krompirjeva bombica z maslom

Bombice za Hood burgerje imajo čisto svoj pristen okus. Naši peki uporabljajo le najboljšo moko, dodajo pa ji tudi – krompir. Ta poskrbi za okus, ki se perfektno sklada z drugimi sestavinami. Aja! Pa vsako bombico pred postrežbo seveda lepo pobožamo z maslom in popečemo.

Bombetke.png
 
 


Slovenski piščanec

Pri nas so Hood čikn nagci užitek, ki ne povzroča skrbi. Piške zanje so rasle pod hudo budnim nadzorom kakovosti. Izbrali smo ptujske. Zato, ker so naše, lokalne, in ker pridejo k nam brez dolgih poti. Spoštujemo preverjeno dobre in zdrave.

 

 

Družbeno odgovorno

Naše temeljno vodilo, je delati jedi iz vrhunskih lokalnih sestavin, biti družbeno odgovorni ter zminimizirati vplive na okolje. Verjamemo, da so te trije stebri najbolj pomembni za trajnostno naravnan koncept.